Биткойн Капитал става Ecoinomy

Време за четене 2 мин

Уважаеми читатели и крипто ентусиасти,

През 2018 г. един български стартъп, Bitcoin-Capital.bg, се роди от две основни убеждения: правото на лична финансова свобода и невероятния потенциал на технологиите на Биткойн и други криптовалути.

Напред към днешния ден, се вълнуваме да обявим, че Биткойн Капитал става Ecoinomy, разширявайки се отвъд границите на България.

Ново име, по-амбициозна визия и по-голям екип

Ние не просто променяме името си, а разширяваме визията си. В сърцето на Ecoinomy остава същият специализиран екип, който познавате и на който се доверявате в Bitcoin-Capital.bg, като към нас се присъединяват и международни експерти от Италия, Полша и Чехия. Също и нови, симпатични лица от България.

Обогатени ресурси, подобрен опит

Преминаването към Ecoinomy ни позволява да предложим изобилие от нови ресурси. Очаквайте изчерпателни ръководства за всяка криптовалута, начело с Биткойн, още по-подробен поглед върху портфейлите и борсите, както и задълбочено разбиране на тенденциите на криптопазара. Точно както Биткойн Капитал, Ecoinomy има за цел да бъде вашето изчерпателно крипто ръководство.

Безпроблемен преход, разширени услуги

Основната ни цел е да осигурим безпроблемен преход за вас – нашите потребители. В момента трансформацията е в ход и очакваме да приключим процеса до края на август. След което ще можете да ни намерите на адрес ecoinomy.eu/bg/, където съдържанието от Биткойн Капитал, ще продължи да бъде достъпно, както го познавате, допълнено от множество обогатени ресурси.

Нова глава в общото ни пътуване

Тази значителна промяна не би била възможна без вашата подкрепа и доверие. Изказваме благодарност на всеки един от вас за това, че е част от нашата общност Биткойн Капитал.

Обещанието на Ecoinomy е да продължи да ви служи с най-надеждната, всеобхватна и удобна за ползване образователна платформа за крипто и блокчейн.

Оценяваме търпението ви по време на този преход и ви насърчаваме да следите за актуализации. Вашите отзиви и въпроси са винаги добре дошли, докато заедно преминаваме през тази вълнуваща фаза на растеж.

Очакваме с нетърпение тази нова глава и ви каним да следите за някои вълнуващи новости. В Ecoinomy ви очакват изненади. Гордеем се, че сте с нас в това пътешествие и нямаме търпение да споделим какво сме подготвили!

Не пропускайте да ни последвате в новия ни Twitter @EcoinomyBG и да харесате Facebook страница ни EcoinomyBG, за да сте в крак с всички последни съобщения, актуализации и изненади, които сме планирали за вас.

Вашата непрекъсната подкрепа подхранва страстта ни да предоставяме най-добрата платформа за криптообразование за вас.

Поздрави,
Деан Дечев
основател на Ecoinomy

Автор: Деан Дечев

Започва да научава за криптовалутите в началото на 2017 г. и оттогава е очарован от технологията и глобалните финансови проблеми, които тя може да реши. С математическо и бизнес образование, революционният потенциал на блокчейн технологията бързо го развълнува и допринася за професионалното му съсредоточаване в сферата.

Leave a Comment