eToro придобива платформата за управление на портфейли Bullsheet

Време за четене 3 мин

Социалната мрежа за инвестиране eToro придоби Bullsheet, доставчик на инструменти за управление на портфейли, предназначени изключително за потребителите на eToro.

Португалските братовчеди Филипе Сомер и Жоао Рамальо Карлос се присъединиха към платформата eToro като потребители през 2020 г. Дванадесет месеца по-късно те стартираха Bullsheet изключително за потребителите на eToro. Bullsheet предоставя инструменти за управление на портфолио, които позволяват на потребителите на eToro да анализират диверсификацията на своите портфейли, в допълнение към набор от други инструменти, разработени специално за потребителите на eToro.

Как Bullsheet ще бъде интегриран в eToro?

  • Като част от ангажимента си за подобряване на потребителското изживяване eToro работи за интегриране на предложенията на Bullsheet в платформата eToro, а Жоао и Филипе се присъединиха към екипа за разработване на продукти на eToro.
  • Те ще подкрепят целта на eToro да интегрира обратната връзка и исканията на потребителите в предлаганите продукти.
  • Функцията им за календар вече е в действие, а най-популярната им функция – възможността да наблюдавате портфейла си в eToro извън пазарните часове – ще бъде пусната скоро.
  • Скоро ще бъде пусната и усъвършенствана функция “новини”, която създава персонализирана новинарска емисия въз основа на активите в портфейла ви в eToro.

За Bulsheet

bulsheet фелипе и жоао
снимка: tech.eu

“Историята на Bullsheet е чудесен пример за таланта и страстта в глобалната общност на eToro. Това е мъдростта на тълпата в действие”, коментира Йони Асия, съосновател и главен изпълнителен директор на eToro. “Вярваме, че в споделеното знание има сила и че като превърнем инвестирането в групово усилие, постигаме по-добри резултати и ставаме по-успешни заедно. Жоао и Филипе споделят тази етика. Те създадоха Bullsheet, за да споделят инструментите, които са разработили като потребители на eToro, с други потребители. Радваме се да ги приветстваме в екипа на eToro, където те ще дадат сериозен принос към продължаващите ни усилия за разработване на продукти.”

Като част от своя ангажимент за подобряване на потребителското изживяване eToro работи за интегриране на предложенията на Bullsheet в платформата eToro, а Жоао и Филипе се присъединиха към екипа за разработване на продукти на eToro. Те ще подкрепят целта на eToro за интегриране на обратната връзка и исканията на потребителите в предлаганите продукти. Функцията им за календар вече е в действие, а най-популярната им функция – възможността да наблюдавате портфейла си в eToro извън пазарните часове – ще бъде пусната скоро. Скоро ще бъде пусната и подобрена функция “новини”, която създава персонализирана емисия новини въз основа на активите в портфейла ви в eToro.

Филипе Сомер, съосновател на Bullsheet, коментира: “Жоао и аз се присъединихме към eToro, за да бъдем част от общност. Именно съвместният начин на мислене на eToro, включително възможността да копирате други инвеститори, ни привлече към платформата. eToro ни даде възможност да взаимодействаме с милиони инвеститори от цял свят. Всички ние имаме една и съща цел – искаме да научим повече за финансовите пазари и да станем по-добри инвеститори заедно.”

Жоао Рамальо Карлос, съосновател на Bullsheet, добавя: “Мисията на eToro е да предоставя на потребителите инструментите, от които се нуждаят, за да увеличават знанията и богатството си като част от глобалната общност. Вълнуваме се да изиграем своята роля, за да гарантираме, че eToro ще запази репутацията си на доставчик на иновативни инструменти, които помагат на инвеститорите на дребно.”

За eToro

eToro е социална мрежа за инвестиране, която дава възможност на хората да увеличават знанията и богатството си като част от глобална общност от инвеститори. eToro е основана през 2007 г. с идеята да отвори световните пазари, така че всеки да може да търгува и инвестира по лесен и прозрачен начин. Днес eToro е социална мрежа за инвестиране и глобална общност от повече от 30 милиона регистрирани потребители, които споделят своите инвестиционни стратегии; и всеки може да следва подходите на тези, които са били най-успешни. Благодарение на простотата на платформата потребителите могат лесно да купуват, държат и продават активи, да наблюдават портфейла си в реално време и да извършват транзакции, когато пожелаят.

Автор: Калоян Тодоров

Калоян се потапя в света на криптовалутите през 2017 г. Той е по-известен в различни онлайн форуми като “Cryptosummer”. Понастоящем онлайн маркетологът се намира в София и е предприемач и автор в света на криптовалутите. Той също така предоставя маркетингови услуги за блокчейн проекти и пише за няколко уебсайта, свързани с крипто.

Leave a Comment